Weekendje Praag

Weekendje Praag met vrienden of familie

Heerlijk genieten van een weekendje Praag met vrienden of familie. Lekker een paar dagen op ontdekkingstocht door de Gouden Stad. TsjechieXperience is dé specialist in het organiseren van groepsreizen naar Praag. Tijdens het weekendje Praag kan je het verblijf combineren met een aantal super leuke activiteiten. Tijdens deze activiteiten krijg je meteen een eerste indruk van het prachtige Praag. De bezienswaardigheden in Praag zijn enorm populair onder de toeristen.

Wat zijn de leukste activiteiten tijdens het weekendje weg Praag?

Wil je graag naar Praag? Op TsjechieXperience vind je de leukste activiteiten en tours om je weekendje weg compleet te maken. Met de gekste activiteiten in de aanbieding wordt jouw reis onvergetelijk! Ga met de mannen een weekend naar Praag en geniet van een heuse Biertour of laat je vervoeren in een Hummer limousine inclusief stripshow.

Daarnaast zijn de activiteiten in Praag relatief goedkoop ten opzichte van andere Europese landen. Hierdoor kan je in verhouding veel meer dingen ondernemen tijdens het weekendje in Praag. Geniet daarnaast van het verblijf in de leuke hotels in het centrum van Praag. Alle populaire restaurants, cafés en disco’s bevinden zich op steenworp afstand.

Weekendje Praag: wat zijn de leukste bezienswaardigheden?

Praag biedt de toeristen prachtige bezienswaardigheden. De bekendste bezienswaardigheden Praag moet je tijdens dit weekendje weg bezocht hebben. Daarom sommen we deze toeristische attracties voor je op:

  • De Karelsbrug
  • Het Oude Stadsplein
  • De Praagse burcht
  • De St. Vitus kathedraal
  • De Joodse wijk van Praag (Josefov)
  • Het Dansende Huis
  • Astronomische Klok

Er zijn natuurlijk nog veel meer prachtige Praag bezienswaardigheden. Eén ding is zeker, het weekend in Praag zal vol mooie herinneringen zitten. Het wordt een onvergetelijke trip naar Praag.

Weekendje Praag boek je online bij TsjechieXperience

TsjechieXperience is dé specialist in het organiseren van weekendjes naar Praag. Vraag een offerte aan voor de periode, de activiteiten en verblijf. Dit kan je doen door te bellen naar 010 760 27 96 of mail naar info@tsjechiexperience.nl. Een goedkoop weekendje Praag!