Hotel Metropolitan Old Town - Praag

Hotel Metropolitan Old Town *** is een drie-sterren hotel met een perfecte ligging in de Oude Stad van Praag. Grote winkelcentra zoals het Palladium, de Oude Stadsplein en andere bekende plekjes van Praag bevinden zich allemaal op loopafstand. Geniet tijdens jouw verblijf in het hotel Metropolitan van heerlijke etentjes en drankjes in de restaurants en bars in het centrum.

  • Perfecte ligging in de Oude Stad
  • Populaire bestemming!
  • Restaurant in het hotel
  • Gratis WiFi
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Let op: direct boeken is niet mogelijk, maar het is wel mogelijk een aanvraag te sturen. De getoonde 'vanaf' prijs, is een geschatte prijs op basis van het laagseizoen. Stuur je aanvraag in door alle gegevens in te voeren via het formulier op deze pagina of ga naar het contactformulier.

*Houdt rekening met standaard eenmalig €20,- reserveringskosten per groep

Hotel Metropolitan - Oude stad Praag

De kamers van hotel Metropolitan zijn uitgerust met een eigen badkamer en toilet. Daarnaast heb je tijdens de overnachting beschikking over WiFi, een satelliet tv en een kluisje. Hotel Metropolitan in Praag beschikt ook nog over een restaurant genaamd Hastalsky Dedek. Een traditionele pub waar men heerlijk kan genieten van Tsjechische gerechten en een heerlijke Pilsner biertje. Nachtclub Roxy bevindt zich in de buurt van dit schitterende Hotel Metropolitan Praag.

Hotel Metropolitan Old Town was voorheen Hotel Rubicon, maar sinds 2018 heet het hotel Metropolitan!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hotel Metropolitan Old Town - Praag