Vakantiehuis Tsjechië wintersport

Vakantiehuis Tsjechië wintersport

Op TsjechieXperience vindt je een ruim aanbod aan vakantiehuizen in de meest bekende skigebieden van het Reuzengebergten en het Ertsgebergte. Bekijk het aanbod van:

Naast vakantiehuizen in Tsjechië beschikt TsjechieXperience ook over een mooi en voordelig aanbod in wintersport appartementen en wintersport hotels in Tsjechië

Vakantiehuizen Tsjechie; voor grote groepen

Ben je van plan om met een grote groep op wintersport te gaan in Tsjechië. Dan is een vakantiehuis wintersport zeer geschikt. TsjechieXperience heeft een aantal vakantiehuizen tot haar beschikking. Vakantiehuis Peterka heeft bijvoorbeeld plaats voor 22 - 25 personen. Daarnaast is er ook nog een 16-persoons vakantiehuis Dobes. De vakantiehuizen zijn gelegen in het populaire Spindleruv Mlyn en Harrachov.

De belangrijkste voordelen van vakantiehuizen Tsjechië op Tsjechiexperience.nl

In het vakantiehuis in Spindleruv Mlyn of vakantiehuis in Harrachov geniet je van gratis Wi-Fi. Blijf in contact met vrienden en familie tijdens de leukste vakantie. De wintersport vakantiehuizen zijn voorzien van verschillende keukentjes waar gekookt kan worden. In sommige gevallen beschikken de slaapkamers over een balkon, waarop je ’s ochtends heerlijk wakker kan worden. Een vakantiehuis Tsjechië boek je al vanaf 1454 euro per week. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij maken voor jou een aanbod op maat!

Vakantiehuis Tsjechië voor een heerlijke wintersport vindt je op Tsjechiexperience.nl!

Vakantiehuis in Klinovec, Bozi Dar, Harrachov, Spindleruv Mlyn of Rokytnice nad Jizerou boek je heel goedkoop op TsjechieXperience. Daarnaast kunnen er skilessen of snowboardlessen genomen worden voor de beginners. Skipassen zijn bij de skipistes te koop. Bespreek jouw wensen met ons en TsjechieXperience zorgt voor een aanbod op maat. Vakantiehuis in het Reuzengebergte en vakantiehuis Ertsgebergte zijn steeds populairder onder de wintersport van Tsjechë.

Mail ons via info@tsjechiexperience.nl, bel ons direct op +31(0)10-760 27 96, stuur ons een SMS of Whatsapp bericht naar +31(0)6-52004840 of vul ons contactformulier in.