Appartementen wintersport

Voordelige appartementen wintersport Tsjechië

TsjechieXperience biedt een ruime keuze aan voordelige appartementen wintersport in Tsjechië voor groepen vanaf 15 personen. Vakantiehuizen, appartementen en hotels op de mooiste wintersport locaties in de populaire skigebieden Spindleruv Mlyn, Harrachov, Pec pod Snezkou en Bozi dar – Klinovec – Fichtelberg in Tsjechië.

Appartement Reuzengebergte voor wintersport in Tsjechië

Heerlijk op wintersport in Tsjechië? Verblijf dan in een appartement Reuzengebergte. Zoek een geschikt appartement in één van de skigebieden. Zoek je een appartement in Spindleruv Mlyn, Harrachov, Rokytnice nad Jizerou of Pec pod Snezkou? Bekijk dan snel het mooie aanbod van TsjechieXperience. Mooie appartementen in het Reuzengebergte tegen zeer voordelige prijzen!

Appartement Klinovec in het Ertsgebergte

Naast het bekende wintersportgebied de Reuzengebergte is er ook nog het Ertsgebergte. TsjechieXperience werkt samen met enkele mooie en net zo betaalbare appartementen Bozi Dar / Klinovec. Appartement Klinovec is bij TsjechieXperience zo geboekt. Wij bieden de mogelijkheid vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij leveren maatwerk, bespreek jouw wensen en wij geven een geschikt aanbod.

  • Appartement Engadin
  • Appartement Helas
  • Appartement Horni Rokytnice

Wintersport: verschil tussen appartement en hotel?

Kies je nu voor een appartement of hotel? Wat zijn de voordelen en nadelen. TsjechieXperience helpt je bij het vinden van een geschikt verblijf. Het grootste verschil is de keuken. In een appartement zit altijd een keukenblok. Deze kan groot of klein zijn, maar het is zeker dat je hier kan koken tijdens de wintersport. Hierdoor ben je automatisch ook goedkoper uit. Zelf koken is immers altijd goedkoper dan eten in het hotel.

Een hotelkamer is vaak kleiner dan een appartement. Hotels wintersport zijn er niet op ingericht om iemand in een kamer te laten ‘leven’. Een appartement is met een keukenblok dan ook vaak ruimer dan de gemiddelde hotelkamer. Maar buiten dat is voor de wintersport die graag ontspant en niet teveel zelf moet regelen een hotel wintersport zeker een geschikte optie.

Een appartementen in het Reuzengebergte of het Erstgebergte? TsjechieXperience biedt jou de beste appartementen in Spindleruv Mlyn, Bozi Dar / Klinovec, Harrachov, Pec pod Snezkou en Rokytnice nad Jizerou aan. Betaalbare appartement wintersport op Tsjechiexperience.nl.

Mail ons via info@tsjechiexperience.nl, bel ons direct op 010-760 27 96, stuur ons een SMS of Whatsapp bericht naar 06-52004840 of vul ons contactformulier in.