Wine en Dine

Genieten van een chique Wine en Dine arrangement in Praag samen met je vriendinnen? Even bijkletsen over wat jullie al gedaan hebben en nog gaan doen tijdens jullie verblijf in Praag. Dan moet je beslist het Wine en Dine arrangement boeken. Drink de lekkerste Tsjechische wijnen en geniet van een heerlijk diner. 


Specialiteiten:

✓ Tsjechische wijnen

✓ 3-Gangen diner

✓ Gemakkelijk bereikbaar

✓ Simpel reserveren voor grote groepen

✓ Uniek!

Duur van de activiteit:

Ca. 3-4 uur

 

Minimaal aantal personen:

8 personen

*Houdt rekening met standaard eenmalig €30,- reserveringskosten per groep

Restaurant Praag: 3-Gangen menu en wijn!

Ben jij met jouw vrienden in Praag voor een vrijgezellenfeest, teamuitje of ander soort groepsreis? Dan mag je dit Wine en Dine arrangement hoe dan ook niet missen! Wijnproeverij en diner gecombineerd in één activiteit. Boek deze activiteit bij TsjechieXperience en zij regelen de rest.

 

Tsjechië staat bekend om zijn bierbrouwerijen en de nuttiging van deze drank, echter produceert de wijnstreek, Zuid Moravië, heerlijke wijnen. Tijdens het Wine & Dine zult u kennis maken met heerlijke Tsjechische wijnen, onder het genot van een smaakvol 3-gangen diner in een trendy wijnbar. Met name de witte wijn uit Moravië is zeer geliefd bij de wijnkenners. De sommelier zal u uitleg geven over de wijnen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wine en Dine