Wijnspa Praag

Ontspan in een heerlijk bad van larikshout gevuld met water, rode wijn en verschillende geweldige extracten die huidveroudering tegen gaan. De combinatie van voedingsstoffen hebben een herstellende en verjongend effect op het lichaam en verbetert de bloedcirculatie in de weefsels. De ideale activiteit voor elk uitje naar Praag om even tot rust te komen.


Specialiteiten:

✓ Bad / Jaccuzi van larikshout (20 min.)

✓ 1 fles rode of witte wijn

✓ Ontspannen bij de openhaard (20 - 30 min.)

✓ Relaxen

✓ Max. 6 personen verdeeld over twee ruimtes

 

Duur van de activiteit:

v.a. 1 uur

 

Minimaal aantal personen:

1 personen

Ontspan in de Wijnspa van Praag

Ontspan in een heerlijk bad gemaakt van lariks hout. Het bad wordt gevuld met water en rode wijn. De velen extracten afkomstig van de wijnbladeren, druivenpitten, wijngisten, honing, Franse lavendelbloemen en andere kruiden zorgen voor een unieke combinatie van voedingsstoffen. Deze voedingsstoffen hebben een herstellende en verjongende effect op uw huid en verbetert de bloedcirculatie in uw weefsels.

Wijntherapie is een Franse uitvinden en is één van de nieuwste en unieke genezingsmethode. Het gebruik van wijnbladeren, wijngisten, druivenpitolie, druivenhuid en druivenextracten zorgen voor een therapeutisch effect. De antioxiderede eigenschappen van deze onderdelen gaan de veroudering van de huid tegen. Druiven bevatten daarnaast rijk aan glucose, fructose en vitamine C, A, E, B1, B2, B5, B6, B9, P en PP, evenals aminozuren die essentieel zijn voor het lichaam.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wijnspa Praag

Geen gerelateerde blogs