Wakeboarden Praag

Wakeboarden Praag. Zijn jullie een actieve groep? Dan is het wakeboarden zeker wat voor jullie! Op slechts 20 min. afstand vanaf het centrum van Praag bevindt zich de locatie voor deze adrenaline activiteit. TsjechieXperience verzorgt de gehele activiteit inclusief transfers en materialen. Het boeken van deze activiteit begint in het voorjaar tot het najaar (uiteraard afhankelijk van het weer).


Specialiteiten:

✓ Inclusief instructeur en materialen

✓ Retour transfer vanaf centrum Praag kan bijgeboekt worden

✓ Eventueel inclusief barbecue

✓ Risico activiteit: zorg zelf voor een goede reisverzekering

✓ Ideaal is 4 of 8 personen (prijs op basis van deze aantallen)

 

Duur van de activiteit (incl. transfer):

Ca. 3 uur

 

Minimaal aantal personen:

2 personen (minimaal betalen voor 4 personen). 4 of 8 personen is de ideale aantal.

Wakeboarden in Praag inclusief retourtransfer vanaf centrum Praag

Het wakeboarden in Praag gebeurt allemaal op het waterpark dat zich op slechts 20 minuten afstand bevindt vanaf het centrum in Praag. Op dit park kunnen zowel beginnende als ervaren wakeboarders en ook waterskiërs terecht. Geniet van 1 of 2 uur lang van een unieke ervaring.

Het park beschikt over 2 banen. Het meest ideale is om met 4 of 8 personen deze activiteit te ondernemen. Zo kunnen er 4 personen tegelijk op 1 baan (1 uur). Maximaal kunnen er dus in 1 uur tijd 8 personen wakeboarden verdeeld over 2 banen. Zijn jullie met een grotere groep? Vraag dan even om de mogelijkheden. Het zou bijvoorbeeld mogelijk kunnen zijn om terwijl de ene groep (8 personen) aan het wakeboarden is, om de andere groep te voorzien van een lunch of diner door middel van een zomerse barbecue.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wakeboarden Praag

Geen gerelateerde blogs