Vrijgezellenfeesten

Vrijgezellenfeest Praag

Wil jij een legendarisch vrijgezellenweekend naar Praag boeken? TsjechieXperience organiseert de meest onvergetelijke vrijgezellenweekenden naar Praag. Deze Gouden Stad is verreweg de populairste bestemming in Oost-Europa en dat is absoluut terecht. Praag staat bekend om zijn bruisende nachtleven van het grote aantal bars, clubs, casino’s en stripclubs van hoge kwaliteit. Daarnaast is het een prachtige historische stad waar jij je ogen uit kijkt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-8 van 19

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-8 van 19

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bespaar moeite, tijd en geld! Wij kunnen vervoer, accommodatie en een dag- en avondprogramma regelen voor een onvergetelijk en betaalbaar vrijgezellenfeest in Praag. Onze lokale specialisten kennen de leukste plekjes, (sport) activiteiten, shops, restaurants, bars en clubs! Je hoeft zelf niet op zoek te gaan naar de bars en clubs, TsjechieXperience geeft je een onbezorgd vrijgezellenweekend Praag.

Of je op zoek bent naar prachtige oude architectuur, hippe winkels, toffe bars en nachtclubs of avontuurlijke activiteiten, Praag biedt het complete pakket. Praag is dé plek is om een onvergetelijke tijd door te brengen tijdens een vrijgezellenweekend. Praag kent vele wijnbars, biertuinen en terrassen. Of ga je uit je dak in de O2 Arena? Praag schittert en straalt.

Vrijgezellenweekend Praag voor mannen en vrouwen

Met veel plezier adviseren en organiseren wij een onvergetelijk vrijgezellenweekend naar Praag. Met ruim 20 jaar ervaring in events naar Tsjechië weten we zeker dat we samen met jou een legendarisch vrijgezellenfeest Praag kunnen samenstellen, naar gelang je wensen en budget. Heb je bijzondere wensen, dan kun je deze aan ons doorgeven. Vervolgens regelen wij een legendarisch vrijgezellenfeest in Praag met alles erop en eraan. Totale ontzorging bieden wij je graag. Het is eveneens mogelijk jouw vrijgezellenfeest volledig zelf in te richten. Selecteer een hotel in Praag en boek daarnaast activiteiten om je eigen vrijgezellenpakket samen te stellen. Het enige wat rest is boeken. TsjechieXperience stuurt na de boeking een bevestiging wanneer de boeking mogelijk is. 

Daarnaast kunnen jullie kijken naar onze vrijgezellenfeest arrangementen, welke zijn samengesteld op basis van de ervaringen van onze klanten. We hebben de arrangementen ingedeeld op zowel het budget als interesses van onze klant. Het is ook mogelijk een arrangement te boeken in combinatie met nog een activiteit. De arrangementen zijn samengesteld op basis van 8 personen.

Vrijgezellenreis zelf samenstellen met activiteiten

Selecteer zelf welke activiteiten jullie graag willen doen voor het vrijgezellenweekend. Vind alle activiteiten voor mannen en vrouwen in de categoriepagina's op onze website. Ben je er nog niet helemaal uit welke gave activiteiten jullie willen gaan doen tijdens een vrijgezellenfeest in Praag? Stuur ons een bericht waarin jullie de opties aangeven die jullie het liefst willen doen. Wij zullen je vervolgens een programma opsturen inclusief de prijzen. Staat een activiteit die je in gedachten had niet in de lijst? Wij kunnen vrijwel alles regelen voor jullie, dus laat het ons weten!

Interesse in een onvergetelijk vrijgezellenfeest Praag?

Ook een super gaaf en goed georganiseerd vrijgezellenfeest naar Praag laten boeken? Boek direct online of vraag snel een offerte aan, wij proberen deze binnen 2 werkdagen te beantwoorden! Uiteraard kan je ook altijd telefonisch contact met ons opnemen middels +31(0)10 760 27 96 of mailen naar info@tsjechiexperience.nl Wij gaan graag voor je aan de slag!