Voetbalwedstrijd Praag

Altijd al eens de sfeer willen proeven van een voetbalwedstrijd bij Slavia Praag of Sparta Praag? Met TsjechieXperience krijg je de kans om van één van deze topclubs in Praag een wedstrijd bij te wonen. Boek deze activiteit en TsjechieXperience zorgt voor goede plekken in het stadion voor de optimale beleving! 


Specialiteiten:

✓ Optimale sportbeleving

✓ Sparta of Slavia Praag (afhankelijk van speelschema)

✓ Alleen beschikbaar in het voetbalseizoen!

✓ De beste plekken in het stadion

✓ Wedstrijden worden vaak op zaterdag gespeeld


Duur van de activiteit:

Ca. 2 uur


Minimaal aantal personen:

2 personen

Voetbalwedstrijd Praag bijwonen?

Ben jij een echte voetbal liefhebber en kan je het niet laten om tijdens jouw verblijf in Praag even een voetbalwedstrijd van Sparta Praag of Slavia Praag mee te pikken? Boek dan super voordelig jouw wedstrijdtickets bij TsjechieXperience.

Buiten Sparta Praag en Slavia Praag, beschikt Praag tegenwoordig over nog 2 topploegen in de hoogste divisie van Tsjechië. FK Dukla Praha en Bohemians Praha 1905 zijn ook zeker te moeite waard voor een bezoek. Het leukste is om uiteraard of een stadsderby te bezoeken of een topper met Viktoria Plzen.

TsjechieXperience zal altijd proberen te zorgen voor de best mogelijke tickets. Daarnaast zorgen we ervoor dat de groep bij elkaar zal zitten. Het liefst op 1 rij of anders op meerdere rijen boven elkaar indien beperkte beschikbaarheid.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Voetbalwedstrijd Praag