Fun & Bier Segway Tour Praag

Een unieke Fun & Bier segway tour buiten het centrum van Praag boek je bij TsjechieXperience.nl. Helaas is de segway niet meer toegestaan in het prachtige centrum van Praag (de Oude Stad). Echter is daar een uitstekend alternatief voor gevonden. Namelijk een tour in het royal district van Praag in combinatie met een bezoek aan de oudste bierbrouwerij van Praag in het Strahov-klooster.

 


Specialiteiten:

✓ Inclusief veiligheidsinstructies

✓ Segways verboden in het oude centrum van Praag

✓ Proef het heerlijke bier van het Strahov klooster

✓ Bezoek aan het Praagse kasteel

✓ Privé of in groepen

 

Duur van de activiteit:

Ca. 2 uur

 

Minimaal aantal personen:

5 personen

*Houdt rekening met standaard eenmalig €30,- reserveringskosten per groep

Een gezellige Segway tour met vrienden of collega's

Nu de segway tour niet meer mogelijk is in het drukke centrum van Praag, moet je deze ook snel vergeten! Want er is nu iets beters! Ga met een groep vrienden of collega’s mee op de Fun & Bier segway tour in Praag. De segway tour neemt je mee naar Prague 6, een wijk net buiten het centrum. De tour neemt je mee naar het Praagse kasteel, maar ook naar de oudste bierbrouwerij van Praag. Tijdens de tour wordt uiteraard tijd vrij gemaakt om het overheerlijke bier te proeven!

 

Je bezoekt onder andere het Strahov Monastery brewery, het Praagse kasteel en het district van de ambassades met veel gebouwen in Art Nouveau stijl

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fun & Bier Segway Tour Praag

Geen gerelateerde blogs