Segway tour Praag - Park ride tour

Een unieke segway tour buiten het centrum van Praag boek je bij TsjechieXperience.nl. Helaas is de segway niet meer toegestaan in het prachtige centrum van Praag (de Oude Stad). Echter is daar een uitstekend alternatief voor verzonnen. Namelijk een tour langs prachtige parken buiten het centrum van Praag. De tour biedt fantastisch uitzicht over verschillende parken en heuvels.

 

[TIP] Zoek op het internet naar tips over het rijden met de segway en de veiligheidsmaatregelen. Een segway rijdt je namelijk niet zomaar.


Specialiteiten:

✓ Prachtige natuurparken

✓ Segways verboden in Oude Stad Praag

✓ Unieke beleving

✓ Gezellig

✓ Privé of in groepen

 

Duur van de activiteit:

Ca. 2-3 uur

 

Minimaal aantal personen:

2 personen

*Houdt rekening met standaard eenmalig €20,- reserveringskosten per groep

Segway Park Ride Praag - privé tour

Nu de segway tour niet meer mogelijk is in het drukke centrum van Praag, moet je deze ook snel vergeten! Want er is nu iets beters! Ga met een groep vrienden of collega’s langs prachtige parken in Praag. De segway tour neemt je mee naar Prague 6, een wijk buiten het centrum waar prachtige parken zijn gelegen.

 

Je bezoekt onder andere het Brevnov Monastery brewery, de Chateau Hvezda, het Landronka park en het Legendarische Strahov stadion. 

 

[TIP] Zoek op het internet naar tips over het rijden met de segway en de veiligheidsmaatregelen. Een segway rijdt je namelijk niet zomaar.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Segway tour Praag - Park ride tour