Politie arrestatie prank

Een unieke mogelijkheid om de 'vrijgezel' er eens even flink van langs te geven. Met deze levensechte politiearrestatie zal hij trillen op zijn benen. De prank eindigt met een striptease in de VIP lounge, waar de vrijgezel na een verblijf in een donkere kelder heen zal worden geleid.

Specialiteiten:

✓ Alles zal er echt uit zien!

✓ Tafelreservering

✓ Striptease

✓ Inclusief politie auto

✓ Fles champagne (Sekt)

 

Duur van de activiteit:

Ca. 60 minuten

 

Minimaal aantal personen:

2 personen

Politie arrestatie prank Praag

Voor complete chaos boek je de politie arrestatie prank tijdens jullie vrijgezellenfeest! Jullie bevinden je in de club waarna de politie binnen komt en de 'vrijgezel' in de handboeien zal slaan en meenemen. Alles zal zó super echt lijken dat de vrijgezel niet weet wat hem overkomt.

De 'politie mannen' nemen de vrijgezel mee naar de ondergrondse kelders onder de club en zullen hem hier geboeid achter laten in een donkere kamer. Na een tijdje zullen de politiemannen terugkomen en hem wederom meenemen. Dit keer pakken ze de lift en de vrijgezel weet nog van niets, maar zal weer terugkomen in de club waar hij was. Hier zal hij zijn vrienden weer ontmoeten en uit zijn lijden verlost worden met een spetterende striptease

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Politie arrestatie prank