Exclusieve Party Vlot Praag

Huur voor 1 uur of een heel dagdeel dit exclusieve party vlot in Praag samen met jouw vrienden. Vier je eigen feestje vanaf het water van de Moldau met fantastisch uitzicht. Het vlot heeft alles wat je hartje begeert: een BBQ voor een heerlijk diner, een koeling voor koud drinken op warme dagen en een lounge-set om te kunnen relaxen. Kortom het perfecte plaatje voor een privé feest in Praag.


Specialiteiten:

✓ Exclusief

✓ Drinken en eten op aanvraag

✓ Weber BBQ aanwezig

✓ 2 Heaters aanwezig

✓ Max. 12 personen

 

Prijzen per dagdeel per uur:

  • Ochtend (10:00u - 14:00u): €80,-
  • Middag (14:00u - 17:00u): €90,-
  • Avond (17:00u - 20:00u): €100,-

 

Duur van de activiteit:

v.a. 1 uur

 

Maximaal aantal personen:

12 personen

*Houdt rekening met standaard eenmalig €20,- reserveringskosten per groep

Exclusieve party vlot huren voor een gezellig dagje op het water met vrienden of collega's

Wil je een zomerfeest organiseren tijdens je bezoek in Praag en ben je het stereotype feest beu? Als je van water houdt en niet bang bent om aan het stuur te gaan, hebben we een geweldig alternatief je - het exclusieve party vlot! Lekker met je vrienden relaxen op het water en BBQen. Zelfs op de koelere avonden hoef je zich geen zorgen te maken, op het partyvlot zijn twee heaters aanwezig. Je haalt je favoriete drankjes uit de ijskast en geniet van de gezelligheid! Jullie varen helemaal tot het centrum van Praag, langs het indrukwekkende Vysehrad.

Op het vlot is een bluetooth box JBL Extreme aanwezig, waardoor je eigen muziek kan draaien voor een gezellig sfeertje zoals jullie dat willen. Je bent je eigen kapitein. De 12 persoons vlot heeft een eigen motorische aandrijving waarmee iedereen het vlot kan besturen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Exclusieve Party Vlot Praag