Pakket A | Krakau | The fun is done!

3-daagse vrijgezellenfeest arrangement in Krakau al vanaf €279,- p.p.:

  • Transfer van luchthaven naar het hotel in Chrysler limousine + stripshow
  • 2x Overnachting in een goed 3-sterrenhotel in het centrum van Krakau
  • 2x Ontbijtbuffet
  • Kroegentocht met Engelstalige gids
  • Arrangement in een stripclub
  • Transfer van hotel naar de luchthaven

*Excl. vlucht, deze is bij te boeken vanaf ca. €100,- per persoon (gemiddeld).

*Op basis van 8 personen

*Houdt rekening met standaard eenmalig €30,- reserveringskosten per groep

Basis vrijgezellenfeest Krakau - Pakket A

Pakket A is het voordeligste pakket van TsjechieXperience voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Krakau. Het pakket zoals hierboven omschreven is op basis van 8 personen. Het programma kan er iets anders uit zien bij een groter of kleiner aantal personen. Er zal overnacht worden in een prima 3-sterren hotel in het centrum van Krakau. In de prijs is uitgegaan van grotere kamers (3 of meer personen). Het verblijf is standaard inclusief ontbijt.

Hoe het programma in Krakau eruit zal zien? Het weekend start met een spetterende verrassing op de luchthaven. Er staat namelijk een pick-up gepland met een Chrysler limousine. En alsof dat nog niet genoeg is, zal er tijdens de rit richting het centrum van Krakau, een fantastische striptease worden gegeven aan de ‘vrijgezel’! Standaard is 1 fles Champagne inbegrepen.

Let op: bij een groter aantal personen zal er Hummer of Ford limousine en indien nodig een bagage auto worden georganiseerd.

Feest mag uiteraard niet ontbreken bij een vrijgezellenfeest in Polen. We hebben dan ook de nr.1 nachtleven tour in het programma staan voor jullie. Begeleid door een Engelstalige gids gaan jullie het nachtleven verkennen in Krakau. Totaal worden er 4 bars en/of clubs bezocht. 

Tot slot bevat het programma ook een bezoek aan een stripclub. Uiteraard om de ‘vrijgezel’ nog eens even lekker te grazen te nemen. Het weekend wordt afgesloten met een veilige transfer terug naar de luchthaven van Krakau.

Optioneel: er kan ook nog gekozen worden om het vrijgezellenfeest programma in Krakau wat verder uit te breiden. Veel gekozen activiteiten zijn bijvoorbeeld het schieten met échte geweren. Denk hierbij aan wapens als een Kalashnikov, Shotgun, Magnum revolver en nog veel meer. Of wil je liever wat alcohol toevoegen aan het pakket? Kies dan voor bijvoorbeeld de Vodka tasting tour. Vraag meer informatie aan via onze contactpagina.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pakket A | Krakau | The fun is done!