NightXperience tour

Willen jullie met een vrijgezellenfeest of vriendenweekend het Praagse nachtleven verkennen, maar weten jullie niet waar te beginnen? Boek dan de NightXperience tour. Dit is dé leukste kroegentocht in ons assortiment, want jawel er gaat gefeest worden! Een Nederlandstalige gids neemt jullie mee op stap en brengt jullie daar, waar jullie wens heen gaat. Een populaire club? R&B, Hip-Hop of Dance muziek? Een Eigthees bar? Een stripclub? Het is allemaal mogelijk. De gids zorgt ervoor dat jullie niet belazerd worden. De tour start gewoonlijk om 20.00 uur.


Specialiteiten:

✓ Praagse nachtleven

✓ Nederlandstalige gids

✓ 3 uur feest en plezier!

✓ Gratis drankje

✓ Kennis van de stad Praag


Duur van de activiteit:

Ca. 3 uur


Minimaal aantal personen:

8 personen

*Houdt rekening met standaard eenmalig €30,- reserveringskosten per groep

De NightXperience tour is een drie uur durende tour door het Nachtleven van Praag. Als vrijgezellenfeest, teamuitje of vriendenweekend maar dit onderdeel niet ontbreken aan het verblijf in Praag. Ontdek het uitgaansleven en bezoek de beste nachtclub in Praag onder begeleiding van een gezellige Nederlandstalige gids.

Naast het stappen, vertelt de gids jullie ook het een en het ander over de stad zelf. Hoe deze kroegentocht tour er precies uit ziet? Dat hangt van jullie af. Afhankelijk van de wens van de klant, neemt de gids jullie mee naar de leukste clubs in Praag.

De tour start uiterlijk om 20.30 uur. In de tour is één gratis drankje inbegrepen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:NightXperience tour

Geen gerelateerde blogs