Mountainbiken Praag - Kasteel Karlstejn

Mountainbiken in Praag is de perfecte activiteit voor de actieve reiziger. Deze fantastische mountainbike tour neemt je mee naar het mooiste kasteel in Tsjechië, namelijk kasteel Karlstejn. Drukte wordt vermeden en het lijkt dan ook alsof je mijlen ver verwijderd bent van de drukte uit de hoofdstad Praag. Dat terwijl je slechts minuten met de trein of auto van Praag verwijderd bent. Geniet! Prijs van €55,- is op basis van 8 of meer personen.


Specialiteiten:

✓ Privé tour op aanvraag (meerprijs)

✓ Excl. lunch (kan bijgeboekt worden voor slechts €10,- p.p.)

✓ Transfer van en naar het verzamelpunt zijn inbegrepen!

✓ Kasteel Karlstejn

✓ 27 km aan pure genot van de Tsjechische natuur

 

Duur van de activiteit:

Start om 08:30 uur (tenzij privé) | Duur: ca. 7 uur

 

Minimaal aantal personen:

8 personen

Mountainbiken in Praag - Actieve stedentrip

Mountainbiken in de buurt van Praag, dat kan nu vanaf 2 personen. Vrijwel de gehele tocht zal gereden worden op toegewezen fietspaden, soms verhard soms onverhard. Hierbij kan er genoten worden van het prachtige groene natuur die net buiten de stad Praag te vinden is. Tijdens de tour is er zelfs een mogelijkheid om even in de rivier te zwemmen, uiteraard alleen als jij dat wilt. Daarnaast zijn er een paar stops waarbij onder andere een lokaal fietscafé bezocht kan worden. Dit doet het altijd heel goed bij onze klanten!

Het hoogtepunt van de tour komt pas wanneer de tour bijna zijn einde nadert. Ineens duikt daar het prachtige Karlstejn kasteel op tussen alle groene bossen. Het uitzicht dat je wordt aangeboden is een uniek moment om vast te leggen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mountainbiken Praag - Kasteel Karlstejn