Lincoln limousine Praag - max. 8 personen

Zijn jullie met een kleine groep in Praag en willen jullie in stijl naar het hotel gebracht worden? TsjechieXperience heeft daarvoor de perfecte oplossing. Jullie gaan namelijk in een échte Lincoln limousine naar jullie verblijf. Een luxe transfer waarvan normaal gesproken alleen supersterren gebruik kunnen maken!

Specialiteiten:

✓ Exclusief & luxe

✓ Max. 8 personen

✓ Begin het weekend goed vanaf de luchthaven!

✓ Met of zonder stripshow

✓ Drank in limousine tegen betaling

 

Duur van de activiteit:

Ca. 45 - 60 minuten

Indien airport transfer: de limousine wordt voor ca. 1 uur gereserveerd. Echter de daadwerkelijke tijd in de limousine kan een stuk minder zijn, aangezien dit afhankelijk is van de afstand naar de doorgegeven locatie.

 

Minimaal aantal personen:

2 personen

*Houdt rekening met standaard eenmalig €30,- reserveringskosten per groep

Lincoln limo airport service

Een super luxe Lincoln limousine als toevoeging aan jullie geweldige verblijf in de betoverende stad Praag! Maak jullie weekend, vakantie of uitje compleet met de transfer in een limousine. Voor een mannenweekend, vriendinnenweekend of vrijgezellenfeest kan er een striptease worden georganiseerd tijdens deze rit!

 

Naast een transfer vanaf de luchthaven, kan de limousine tour ook los boeken. TIP: boek hem voor het uitgaan en laat je in stijl afzetten bij één van de populaire clubs in Praag! 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lincoln limousine Praag - max. 8 personen
Ook interessant voor u