Voordelig langlaufen in Tsjechië

Voordelig langlaufen in Tsjechië

Tsjechië is een perfect langlaufland: vanwege de combinatie van natuur en klimaat, de matige hoogteverschillen en de uitstekende routemarkeringen voor langlaufers Tsjechië. Daarom zijn de ervaringen met langlaufen in Tsjechië uitstekend.

Het prijsniveau voor drinken en eten in Tsjechië is een stuk lager dan in Nederland. Bent u op zoek naar een voordelige wintersportbestemming om te langlaufen? Dan is langlaufen Tsjechië zo gek nog niet. Tsjechië geeft je de mogelijkheid om tegen zeer betaalbare prijzen te eten en te drinken. Zo zal je dus ook tijdens de après ski betaalbaar kunnen nagenieten van een geweldige langlauf avontuur.

Niet alleen het eten en drinken zijn hier nog zeer betaalbaar, ook de prijzen voor skipakketten, lessen, verhuur ski-, snowboard- of langlaufuitrusting en skipassen in Tsjechië liggen laag in vergelijking met andere populaire skilanden.

Langlauf gebieden in Tsjechië

Tsjechië is een langlaufparadijs. Op de kilometers lange bergruggen van het Reuzengebergte bij onder meer Harrachov kun je eindeloze tochten maken. Echt een uitdaging! De Sumava – het Zuidboheemse Woud – is ook een uitstekende langlaufbestemming. Meer dan 300 km loipes! En sneeuwzeker want hooggelegen. Het middelgebergte heeft afgeronde toppen en is glooiend van karakter.

Langlaufen in Tsjechië: ideaal voor groepen en langlaufverenigingen!

Een langlaufvakantie in Tsjechië is zeer sneeuwzeker. Het landklimaat zorgt voor sneeuwrijke winters van begin december tot begin april. Vergeleken met de bekende langlaufoorden is het in Tsjechië over het algemeen rustig, maar wel met schitterende uitzichten en goed verzorgde loipes. Ideaal om na al het trainen weer eens de echte sneeuw onder je langlaufen te voelen en samen met andere leden van jouw vereniging een mooie tijd te beleven. De hotels in de langlauf gebieden hebben meer dan genoeg ruimte om grote groepen een accommodatie te bieden.

Voordelen langlaufen Tsjechië

  • Goed bereikbaar
  • Sneeuwzeker
  • Voordelig
  • Mooie, beschermde natuur
  • Geen massatoerisme
  • Goede après ski

 

TsjechieXperience biedt voordelige en tevens geheel verzorgde langlauf vakanties aan in Tsjechië.