Kroegentocht met hostess

Een kroegentocht door Praag onder begeleiding van gezellige Nederlandstalige of Engelstalige hostess(es). De hostess(es) neemt jullie mee langs de leukste bars en kroegen in Praag. Hoeveel kroegen er worden bezocht, is afhankelijk van de groepsgrootte en uiteraard jullie wensen. De kroegentocht is aan te raden voor de eerste avond, zo wordt je direct wegwijs gemaakt in het uitgaansleven van Praag en kunnen jullie de avonden daarna heerlijk los gaan in de clubs. De prijs van €15,- per persoon is op basis van minimaal 8-10 personen.

 

Specialiteiten:

✓ Ontdek de leuke bars en kroegen

✓ Nederlands- of Engelstalige hostess(es)

✓ Optioneel: stripclub reservering (privé tafel + 5 bier p.p.) na kroegentocht

✓ Aantal bars en clubs is afhankelijk van groepsgrootte en jullie wens

✓ Exclusief drank

 

Duur van de activiteit:

3 uur

 

Minimaal aantal personen:

10 personen

*Houdt rekening met standaard eenmalig €30,- reserveringskosten per groep

Bezoek leuke kroegen en bars in Praag met een enthousiaste Nederlandstalige hostess

Wil jij samen met vrienden of collega's uitgaan en de gezelligste kroegen en bars ontdekken in Praag, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Boek dan de kroegentocht met hostess zodat je op 1 avond direct weet wat Praag te bieden heeft. De enthousiaste hostess zal jullie meenemen en zal gezellig met jullie mee feesten.

Ontdek het uitgaansleven en bezoek de beste nachtclubs in Praag onder begeleiding van een gezellige Nederlands- of Engelstalige hostesses. Hoe deze kroegentocht er precies uit ziet? Dat hangt van jullie af. Optioneel is het ook mogelijk om direct na de kroegentocht te eindigen in een stripclub. De hostess zal jullie naar de stripclub brengen, waar een privé tafel geboekt zal worden voor jullie inclusief 5 bier per persoon. Dit kan voor slechts €20,- per persoon extra. Lijkt dit je wat? Voeg hem dan direct toe als extra bij te boeken activiteit!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kroegentocht met hostess