Vriendenweekenden

Vriendenweekend of vriendinnenweekend Praag

Een vriendenweekend of vriendinnenweekend naar Praag organiseren? Vindt op TsjechieXperience de beste combinatie van uitstekende hotels in het centrum van Praag en de leukste activiteiten. Een mannenweekend of vrouwenweekend is een fenomeen dat door veel vriendengroepen ieder jaar weer wordt georganiseerd. Praag mag daarbij absoluut niet ontbreken. De Gouden Stad is ideaal voor een vriendenweekend. De stad barst van de uitgaansgelegenheden, cafés, casino’s en restaurants.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-8 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-8 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vriendenweekend Praag: mannenweekend

Een vriendenweekend wordt pas echt een mannenweekend wanneer je in Praag bent geweest. Een heerlijke bierproeverij, een limousine transfer met een striptease of misschien een ijshockeywedstrijd bezoeken. Het kan allemaal tijdens jullie weekend in deze geweldige stad. Dus wil je gewoon eens even weg met je beste maten? Even jullie testosterongehalte een flinke kick geven of gewoon even 'iets' vieren? TsjechieXperience zorgt voor een perfect weekendje voor jouw vrienden inclusief vliegtickets, een prima 3* hotel en de gekste memorabele momenten! 

Vriendenweekend voor vrouwen: vrouwenweekend of vriendinnenweekend

Ben jij diegene die dit jaar of volgend jaar verantwoordelijk voor de organisatie van een te gek vriendenweekend? Vraag dan vrijblijvend een vriendenweekend Praag aan bij TsjechieXperience. Een ongekend gezellige vrouwenweekend in Praag organiseren kan je hier het beste. Wellicht voldoet een wijnproeverij aan de wensen of zijn jullie misschien uit op iets gekkers? Een airport transfer in een Hummer limousine inclusief mannelijke stripper, is dat dan misschien wat voor jullie? Uiteraard kan er ook genoten worden van deze prachtige stad tijdens een fietstour of rondleiding door Praag. Na een avondje stappen geniet van een heerlijk uitgebreide massage kan ook! Kijk snel rond tussen de fantastische activiteiten die jullie vriendinnenweekend in Praag onvergetelijk zullen maken. 

Unieke activiteiten vriendenweekend Praag

Praag is niet zomaar een stad voor een te gek vriendenweekend. Er kunnen activiteiten gedaan worden die uniek, exclusief en onvergetelijk zijn. Heb jij wel eens een tank zien rijden in Nederland? De kans gehad om hier zelfs in mee te rijden of nog beter zelf te besturen? In Praag kan dat dus gewoon! Ervaar tijdens het mannen- of vrouwenweekend hoe het is om de kracht van de tank door je lichaam zien stromen. Om de ervaring in Praag nog unieker te maken, moet je beslist met de AK-47 hebben geschoten. Dit kan tijdens het professioneel schieten. Vanaf het medium pakket schiet je met de AK-47, .357 Magnum revolver en nog veel meer andere wapens. 

Uitgaan en drank is onlosmakelijk verbonden met een vriendenweekend Praag 

Een vriendenweekend Praag is niet compleet wanneer er niet tot in de vroege ochtend wordt gefeest en gedronken. TsjechieXperience heeft hiervoor verschillende opties. Een NightXperience tour, waarbij je met een Nederlandstalige gids de stad verkent en verschillende discotheken, bars en stripclubs langs kunt gaan (geschikt voor de eerste nacht van het verblijf in Praag). Of je boekt een V.I.P. arrangement in een van de topclubs in Praag. Geniet van onbeperkt (of tot een limiet) van de drank en een privé tafel speciaal voor jullie gereserveerd. Dit maakt jullie avond/nacht speciaal en hierover zal nog lang nagepraat worden wanneer het vrienden- of vriendinnenweekend Praag voorbij is.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het vriendenweekend Praag

TsjechieXperience neemt graag alle zorgen uit handen met betrekking tot de organisatie van een onvergetelijk mannen- of vrouwenweekend naar Praag. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Laat ons weten met hoeveel personen je wilt gaan, op welke datum jullie het liefste reizen en wat de wensen zijn van de groep. Wij zullen een aanbod op maat geven voor een onvergetelijk vrienden- of vriendinnenweekend in Praag.