“Helemaal op maat gereist. Goede begeleiding ter plaatse. Bedankt!”

- Kees de Groot

“De dagen en activiteiten waren afwisselend, er was voor iedereen wel wat leuks. Hoogtepunten waren het diner in Kasteel Pruhonice en de Skoda Rally. TsjechieXperience is zeker een aanrader voor bedrijfsuitjes!”

- Susanna Panniza

Bedrijfsuitje Praag

Wil je graag een onvergetelijk bedrijfsuitje naar Praag boeken? Met veel plezier adviseren en organiseren wij de meest originele, onvergetelijke en betaalbare bedrijfsuitjes naar betoverend Praag. Wij zoeken de best mogelijke oplossing voor uw uitje binnen het gestelde budget dat u in gedachten heeft. Wij bieden een ruime keuze uit goede accommodaties, interessante programma’s en excursies voor een origineel bedrijfsuitje in Praag. Het is bij TsjechieXperience mogelijk zowel een compleet arrangement te boeken, als ook losse activiteiten of accommodaties.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 25-32 van 52

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 25-32 van 52

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom bedrijfsuitje of personeelsuitje Praag

Praag is een geweldige stad voor een bedrijfsuitje in het buitenland. De stad biedt voor iedere doelgroep interessante en leuke bezienswaardigheden en (teambuildings) activiteiten. Met ruim 20 jaar ervaring weten we zeker dat we ook voor uw bedrijf, instelling, club of vereniging een uniek event kunnen samenstellen, geheel aansluitend op uw wensen. Een bezoek aan een historische locatie zoals een kasteel of musea kan zeker niet ontbreken. Wil je als team liever een bedrijfsuitje Praag met spectaculaire activiteiten, dan kunnen wij dit ook voor je regelen. Denk hierbij aan geweer schieten, rijden in een Land Rover of een Skoda Rally in de omgeving van Praag.

Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van geheel verzorgde reizen inclusief vervoer, accommodatie en dagprogramma’s. Hieronder vindt u een overzicht met een aantal mogelijkheden en activiteiten waarmee u een indruk krijgt van ons aanbod van personeelsuitjes naar Praag en omgeving. Uiteraard kunnen we ook bedrijfsuitjes en groepsreizen organiseren door heel Tsjechië heen. 

Wat kunnen wij onder meer betekenen voor uw bedrijfsuitje Praag?

 • Vervoer & transfer: van vliegtuig, luxe touringcar, vintage Skoda bus, privé cruise, historische tram of fiets en alles er tussenin
 • Speciaal welkom op het vliegveld door fans of met speciaal welkomstbord of een overval door SWAT of politie
 • Accommodaties van de meest luxe hotels tot aan kamperen in het bos
 • Entertainment & Event support bv privé concert, cabaret, spellen, event support (licht, geluid, podium, projectie,etc.)
 • Locaties voor evenementen van historische locaties zoals kastelen en kerken tot musea en moderne congrescentra
 • Reserveringen voor lunch en diner voor iedere doelgroep en ieder budget
 • Skoda Rally in omgeving Praag of Trabant Rally in het centrum van Praag
 • Teambuildingsactiviteiten in Praag zoals iPad City Game, Movie Makers Prague, Tsjechisch koken en spellen in het park/bos
 • (Sportieve) activiteiten zoals mountainbiken, raften, kanoën, klimmen, tank rijden, Land Rover rijden, geweer schieten
 • Exclusieve privé trips naar bijvoorbeeld Theresienstadt, UNESCO stadje Litomysl of kasteel Nelahozeves
 • Exclusieve entrees en rondleidingen in Strahov bibliotheek, kolenmijn, Slav Epic
 • Netwerkborrel, verbindingen Tsjechische bedrijven en business clubs, advies en presentatie door ambassade
 • Golfen op prachtige 18 of 9 holes banen in en om Praag
 • en nog veel meer…

Meer informatie over een onvergetelijk bedrijfsuitje Praag?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden voor bedrijfsuitjes naar Praag of wil je graag eerst meer informatie ontvangen voordat je een bedrijfsuitje boekt? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail info@tsjechiexperience.nl, bel +31(0)10 760 27 96 of vul het contactformulier in. We kijken er naar uit om van u te horen!