Golfreizen

Golfreizen Tsjechië

Tijdens de golfreizen Tsjechië kan je genieten van de prachtige natuur en cultuur in combinatie met het golfen op de mooiste golfbanen. Een golf vakantie in Tsjechië wordt steeds populairder. De golfbanen zien er fantastisch uit en het is ook nog eens goedkoop in vergelijking tot andere landen. Dus wil je een goedkope golfreis naar Tsjechië organiseren? Boek dan bij één van onderstaande golfbanen en arrangementen. Of vraag een offerte aan voor een op maat gemaakte golfarrangement voor jou! TsjechieXperience, dé specialist voor golfvakanties naar Tsjechië.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 25-31 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 25-31 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bezienswaardigheden tijdens golfreis in Tsjechië

TsjechieXperience heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van golfreizen in Tsjechië. De golfreizen worden georganiseerd bij golfbanen binnen de vijf verschillende regio's van Tsjechië:

  • Praag
  • West-Bohemen
  • Centraal-Bohemen
  • Zuid-Bohemen
  • Noord-Bohemen

Wij bieden alleen golfreizen Tsjechië aan naar golfbanen die wij hoogstpersoonlijk kennen en waarvan wij weten dat de golfer het fantastisch zal vinden. Hierdoor bent u als golfer verzekerd van de beste kwaliteit. De golfbanen in Tsjechië kunnen gekenmerkt worden aan de vele bunkers, heuvels en het ongerepte natuur. Alle golfreizen zijn geschikt voor zowel amateur als ervaren golfspelers. Voor beide type spelers bieden de banen genoeg mentale en fysieke uitdaging. 

TsjechieXperience biedt alleen golfbanen aan die over minimaal 18-holes beschikken. Hierdoor kan je heerlijk een hele middag vertoeven op de prachtige golfclubs en genieten van het uitzicht. Er kan vaak geoefend worden op de drivings range of de putting-green.

Bezienswaardigheden tijdens golfreis in Tsjechië

De golfbanen in Tsjechië zijn uniek en beschikken vaak over een prachtig uitzicht. Enkele voorbeelden daarvan zijn het vier-sterren Golf Resort Konopiste of het Karlstejn Golf Resort in Tsjechië. Dit is een golfbaan die gebouwd is om het historisch kasteel Konopiste. Het Karlstejn Golf Resort kijkt eveneens uit op een prachtig kasteel, het Karlstejn kasteel. Dit maakt het golfen op de banen van Tsjechië nog leuker!

Kant-en-klare golfreizen naar Tsjechië

TsjechieXperience wil het de golfspelers zo makkelijk mogelijk maken om een golfreis te organiseren naar Tsjechië. Dus ben je nog onbekend in Tsjechië? Dan biedt TsjechieXperience een geheel verzorgde golf vakantie aan naar Praag en omgeving door middel van golf arrangementen. In deze kant-en-klare golfreizen zitten golftrips naar verschillende golfbanen in de regio. Daarnaast zal je verblijven aan de golfbaan of in het prachtige Praag. Kijk snel naar de door ons samengestelde pakketten tussen de kant-en-klare golfreizen! Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Bel +31 (0)10-760 27 96 of mail naar info@tsjechiexperience.nl.