Ypsilon Golf Liberec - Green fee 18-holes

Het prachtige Ypilon Golf Liberec is gelegen op ca. 450 meter boven zeeniveau. In het prachtige stukje platteland van Noord-Bohemen vindt u de 102 ha grote golfbaan van Liberec. De volledige 18-holes course bestaat uit 72 par. De Ypsilon golfbaan in Tsjechië heeft verschillende onderscheidingen mogen ontvangen. De prijzen voor 'Beste golfbaan van Tsjechië' werd ontvangen in 2006 en 2007. In 2015 eindigde de golfbaan nog als 2de volgens het golfmagazine 'Golf Digest Camp; S'.


Specialiteiten:

✓ Overdekte driving range

✓ Unieke accommodatie 'Houseboats'

✓ Restaurant met terras die uitkijkt over de golfbaan

✓ 2006 en 2007 'Beste golfbaan van Tsjechië'

✓ Pro Golf Tour 2016, 2017 en 2018


Kenmerken:

✓ Lengte van de golfbaan: 6.102 meter

✓ Afstand tot Praag: 120 kilometer 

Ypsilon Golf Liberec in Mníšek in Noord-Bohemen

Ypsilon Golf Liberec is een zeer populaire golfbaan onder golftoeristen. Mede dankzij de prachtige ligging in het natuurlandschap van Noord-Bohemen. Een unieke golfervaring met vrienden.

Om een hole uit te lichten, moeten we in ieder geval hole nr. 6 even beschrijven. Hole nr. 6 wordt ook wel de 'Bos hole' genoemd. Dit komt door het feit dat green van de hole omringd is door bomen van het bos. Daarnaast ligt voor de green 2 bunkers, die ervoor zorgen dat deze hole een flinke dosis vaardigheden vereist.

Hole nr. 10 mag ook zeker niet ontbreken binnen deze informatie. Dit is namelijk de langste hole van Ypsilon Golf Liberec. Met maar liefst 406 meter wordt hier getest wie het verst kan slaan met de driver!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ypsilon Golf Liberec - Green fee 18-holes