Golfbaan Resort Darovansky Dvur - Green fee 18-holes

Het resort Darovansky Dvur is naast een golfcentrum ook een hotel en een wellness centrum. Geniet in het hotel van de luxe in het wellness centrum en laat je verrassen door het heerlijke eten in de restaurant. Darovanský Dvur is gevestigd in een aantal mooi gerenoveerde gebouwen van een voormalige boerderij in Darova en is gelegen op ongeveer 18 km van Pilsen(Plzen)..


Specialiteiten:

✓ Uitstekende relax en wellness faciliteiten

✓ Lasergame, bowling en andere faciliteiten

✓ Restaurant

✓ Driving range 300 m.

✓ Golfarrangementen


Kenmerken:

✓ Lengte van de golfbaan: 5666 meter

✓ Afstand tot Praag: 84 kilometer

Golfen en verblijven op Resort Darovansky Dvur

Kamil Pilat en de Schot Chris Johnson zijn verantwoordelijk voor het design van de Golfbaan Darovansky Dvur. Darovansky Dvur Golf Resort bestaat uit 27-holes. De golfers kunnen kiezen uit drie verschillende 9-holes Championship banen. De golfbaan beschikt ook over een 300 meter lange driving range.

Dit zijn de drie golfbanen:

Panorama: biedt een fantastisch uitzicht over het omliggende landschap. Panorama eindigt  in de buurt van het terras en restaurant van Resort Darovanský Dvur

Svata Anna: deze 9-holes masterclass gaat terug in de geschiedenis naar de periode van 150 jaar geleden. Hier bevond zich namelijk een van de eerste kolenmijnen uit het Oostenrijks-Hongaarse rijk,

Jezírka: de naam zegt het al, jezirka  betekent namelijk vijvers in het Nederlands. De 9-holes baan zit vol met bunkers en is gelegen tussen twee meertjes en ligt daarnaast vlakbij rivier Berounka..

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Golfbaan Resort Darovansky Dvur - Green fee 18-holes

Geen gerelateerde blogs