Královský Golf Club Malevil - Green fee 18-holes

De Royal Golf Club Malevil is opgericht  als 9-holes baan in jaar 2001. De eerste 18-holes baan in de regio Liberec is in 2003 gebeurd. De baan ligt in midden in het prachtige natuurlandschap van het Luzicke gebergte. 


Specialiteiten:

✓ Golfreceptie

✓ Een volledig uitgeruste golfwinkel

✓ Een clubverhuur

✓ Trolleys

✓ Elektrische buggy's


Kenmerken:

✓ Lengte van de golfbaan: 6.027 meter

✓ Afstand tot Praag: 119 kilometer 

De golfbaan van de Royal Golf Club Malevil is in 2001 opgericht als een 9-hole baan. De 18-holesbaan, de eerste in de regio Liberec, is in 2003 opgericht. De baan met 72 pars is gevoelig ontworpen midden in de prachtige natuur van het Luzicke gebergte. De natuurlijke obstakels maken de baan een lastige baan ook voor gevordere golfers. Dankzij het heuvelachtige landschap biedt de golfbaan Malevil onvergetelijke uitzichten en het spannende greens zullen zelf de veeleisende spelers verrassen.

Om te oefennen kunt u gebruik maken van driving range met overgedekte afslag plaats, putting & chipping green en een kleine twee-holes academie.

Om het spel te verbeteren kunt u een professionele trainer en golf instructeurs inschakelen. De trainers bieden individuele lessen, maar ook groepslessen. In de zomer organiseren wij de golfkampen van kinderen.

Malevil is niet alleen een golfbaan. Resort Malevil biedt een totale capaciteit van 150 bedden, restaurants, bowling, spa, paard, touwenparcours, mini-dierentuin voor kinderen, tennisbanen, beach volleybal, squash, fietsverhuur en nog veel meer.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Královský Golf Club Malevil - Green fee 18-holes

Geen gerelateerde blogs