Golf Hotel Ypsilon

Hotel Ypsilon Housboats is gelegen 10 km ten noorden van de stad Liberec aan de voet van IJzergebergte. Je verblijft midden op de golfbaan 'Ypsilon' op de houseboat. Niet alleen een geweldige ervaring maar ook met een fantastische omgeving, een schitterend uitzicht en toch veel privacy leuk.

De woonboot van het hotel bestaat pas 5 jaar en is daarom voorzien van de modernste inrichting en gemakken. Jouw drijvende verblijf bevindt zich tussen hole 9, 10 en 11; een slaapt dus letterlijk tussen het groen van de schitterende golfbaan en hoeft alleen de deur uit te stappen om te golfen.

Alle kamers op de woonboten zijn comfortabel ingericht met uiteraard een eigen badkamer, goede wifi (op het hele resort) en een eigen terras met zitje; en dat allemaal te midden van een prachtige omgeving met panorama-uitzicht op jouw eigen golfbaan en het nabijgelegen IJzergebergte.

Highlights:

✓ Wonen op de woonboot 

✓ Bergachtige panorama omgeving

✓ Restaurant met terras en bar 

✓ Sportmogelijkheden in de nabije omgeving 

✓ Gelegen op unieke 18 holes golfbaan

Let op: Direct boeken is niet mogelijk. De getoonde 'vanaf' prijs, is een geschatte prijs op basis van het laagseizoen. Stuur jouw aanvraag in door alle gegevens in te voeren via het formulier op deze pagina of ga naar het contactformulier.

*Houdt rekening met standaard eenmalig €20,- reserveringskosten per groep

Golf hotel Ypsilon

Op het golf resort vindt je een restaurant met bijzonder uitzicht, met een bar en met barbecue mogelijkheden. In de buurt kan je naast golfen ook tal van leuke activiteiten ondernemen, waaronder fietsen en wandelen. Ook is een bezoekje aan het nabijgelegen sterren observatium en de landelijk bekende uitkijktoren Jested Tower.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Golf Hotel Ypsilon