Golf Club Prague City - Green fee 18-holes

Golf Club Prague City is  de eerste 18 holes golfbaan van Praag. Prague City Golf is gelegen in het Zuid-Westen van Praag. De architecten van de golfbaan hebben zich laten inspireren door verschillende golfbanen uit Schotland en Ierland. De kenmerken van de baan zijn onder andere de ‘spill offs’, dit zijn de kunstmatig gecreëerde aarde golven op de golfbaan zoals de klassieke bunkers.  Het clubhuis en andere faciliteiten zijn gevestigd in een gereconstrueerde 200 jaar oude boerderij.


Faciliteiten:

✓ Gratis parkeergelegenheid

✓ Partner European Challenge tour

✓ Himalaya (grootste putting green van Tsjechië)

✓ Bistro Jan Paukert Restaurant

✓ 19de oefenhole


Kenmerken:

✓ Lengte van de golfbaan: 5766 meter

✓ Afstand tot Praag: Zuid westen van Praag

*Houdt rekening met standaard eenmalig €20,- reserveringskosten per groep

Golf Club Prague City - slechts 15 min. van Praag

Golfbaan Prague City is een prachtige en unieke baan voor de golfspelers. Met alles wat deze course te bieden heeft, moet je hier zeker zijn geweest bij een golfreis naar Tsjechië. Naast het feit dat de golfbaan op slechts 15 min. vanaf het centrum in Praag ligt, heeft het unieke spelvaardigheden. Denk hierbij aan de grootste puttinggreen van Tsjechië genaamd de Himalaya. De naam komt voort uit de putjes die gelegen zijn op kleine heuvels welke vernoemd zijn naar bekende bergen.

Naast de putting green, beschikt Golf Club Prague city ook over een uniek restaurant. Het restaurant is gelegen is een gereconstrueerde boerderij van wel 200 jaar oud. De unieke ambiance die hier hangt, is de uitnodiging op een heerlijk etentje zeker waard.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Golf Club Prague City - Green fee 18-holes

Geen gerelateerde blogs