Golf Club Alfredov - Green fee 18-holes

Golf Club Alfrédov staat bekend als één van de langste 18-holes golfbanen in Tsjechië. De golfbaan startte met een 9-holes baan in 1999. Vervolgens werd de baan uitgebreid met nog eens 9-holes, naar een 18-holes baan in 2008. De laatste 9-holes zijn omgeven door prachtig landschap.


Faciliteiten:

✓ Overdekte driving range

✓ Putting en chipping green

✓ Restaurant op locatie!

✓ Wellness resort

✓ Jagen of vissen ook mogelijk


Kenmerken:

✓ Lengte van de golfbaan: 5.606 meter

✓ Afstand tot Praag: 123 kilometer 

*Houdt rekening met standaard eenmalig €20,- reserveringskosten per groep

Golfbaan Alfrédov Tsjechië

De golf club Alfrédov is gelegen in Zuid Tsjechië in de stad Kostelec. Het betreft hier een par 72 baan uitgestrekt over 78 hectare natuurlijk landschap. De eerste 9 holes staan bekend om hun lengte en de tweede 9 holes vooral om hun technische moeilijkheidsgraad.

Op deze prachtige golfbaan kan je uiteraard ook verschillende extra's boeken. Denk hierbij aan een buggy, (elektrische) trolley en nog veel meer. Voor junioren en senioren (+ 60 jaar) gelden speciale prijzen. Valt u in één van deze categorieën, meld dit dan bij de aanvraag.

Bij Golf Club Alfrédov is het naast golfen ook mogelijk om te genieten van een heerlijke overnachting in het Wellness resort bij de baan. Geniet van een bezoek aan de jacuzzi, stoombad of sauna. Hier kom je heerlijk tot rust na een dagje golf. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Golf Club Alfredov - Green fee 18-holes

Geen gerelateerde blogs