Footgolf Praag

Footgolf Praag is een unieke activiteit in Tsjechië. Beleef hoe het is om de voetgolven op een échte golfbaan. Alles is hetzelfde als golf, echter speel je nu niet met een golfclub, maar met de voeten. Wie is de beste voetgolfer in jullie groep? Heb jij de hardste trap of heb je juist een nauwkeurige trap? Wie in de minste aantal trappen de holes bereikt wint!


Specialiteiten:

✓ Unieke ervaring

✓ Inclusief transfers (20 min. van Praag)

✓ Inclusief footgolf instructeur/gids

✓ Dress code (verplicht): polo, kniebroek & sneakers

✓ Gezellig!

 

Duur van de activiteit:

Ca. 1,5 uur

 

Minimaal aantal personen:

6 personen

Voetgolf in Praag incl. gids en transfer

Zoek je een ontspannende en beetje sportieve activiteit voor jullie groepsreis, vrijgezellenfeest of vriendenweekend? Dan is voetgolf nabij Praag echt een aanrader. Alles vindt plaats op een echte golfbaan, maar dan moet een voetbal. In het pakket zitten activiteiten, transfers en een footgolf gids. De laatste gaat jullie begeleiden met spelregels etc.

 

Er zijn namelijk spelregels aan verbonden. Een spel wordt natuurlijk pas leuk wanneer alle regels duidelijk worden gevolgd. De gids helpt jullie daarbij.

 

Tijdens het footgolf activiteit moet de dress code gevolgd worden (verplicht). Dit betekent een polo als shirt. Een kniebroek en sneakers/turfschoenen. Let op: geen voetbalschoenen!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Footgolf Praag