Footgolf Praag

Footgolf Praag is een unieke activiteit in Tsjechië. Beleef hoe het is om de voetgolven op een échte golfbaan. Alles is hetzelfde als golf, echter speel je nu niet met een golfclub, maar met de voeten. Wie is de beste voetgolfer in jullie groep? Heb jij de hardste trap of heb je juist een nauwkeurige trap?


Specialiteiten:

✓ Unieke ervaring

✓ Inclusief transfers (20 min. van Praag)

✓ Inclusief footgolf instructeur/gids

✓ Dress code (verplicht): t-shirt, korte broek & sneakers

✓ Gezellig!

 

Duur van de activiteit:

Ca. 1,5 uur

 

Minimaal aantal personen:

8 personen

*Houdt rekening met standaard eenmalig €30,- reserveringskosten per groep

Voetgolf in Praag incl. gids en transfer

Zoek je een ontspannende en beetje sportieve activiteit voor jullie groepsreis, vrijgezellenfeest of vriendenweekend? Dan is voetgolf nabij Praag echt een aanrader. Alles vindt plaats op een echte golfbaan, maar dan met een voetbal. In het pakket zitten deelname, transfers en een gids inbegrepen. De gids is noodzakelijk en zal jullie begeleiden met de spelregels etc.

 

Er zijn uiteraard spelregels aan verbonden. Een spel wordt natuurlijk pas leuk wanneer alle regels duidelijk worden gevolgd. De gids helpt jullie daarbij. Tijdens het footgolf moet een bepaalde dresscode gevolgd worden (verplicht). Dit betekent een t-shirt, een normale korte broek en sneakers/turfschoenen. Let op: geen voetbalschoenen!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Footgolf Praag

Geen gerelateerde blogs