Fiets huren Praag

Huur een fiets bij de fietsverhuur in Praag. Bij TsjechieXperience boek je gemakkelijk jouw fietsen. De fietsen haal je simpel op in het hart van Praag en daar breng je ze ook weer terug. Standaard een fiets huren kan al van een halve dag tot en met 48 uur.

 

Specialiteiten:

✓ Geen borg!

✓ Nederlandse contactpersonen

✓ Ophalen en terugbrengen in hartje Praag

✓ Inclusief flesje water en stadskaart

✓ Inclusief slot

 

Duur van de activiteit:

n.v.t.

 

Minimaal aantal personen:

1 persoon

*Houdt rekening met standaard eenmalig €20,- reserveringskosten per groep

Fiets huren in Praag voor sightseeing op eigen tempo

Wil jij graag je eigen tempo bepalen tijdens het fietsen in Praag? Dan is fietsen huren de beste oplossing voor jullie verblijf. Huur simpel het aantal fietsen wat je nodig hebt bij de fietsverhuur in het centrum van Praag.

De fietsverhuur beschikt over zowel heren- alsook damesfietsen. Ze hebben een perfecte stadsfiets voor jou met enkele versnellingen zodat ook de heuvels in Praag getrotseerd kunnen worden zonder enig probleem.

De huurfiets krijg je compleet aangeboden met stadskaart, een flesje water en uiteraard een slot. Een fiets huren bespaart je veel geld aan taxi's of openbaar vervoer en het is ook nog een milieubewust. Kortom huur een fiets, zonder borg, voor een dag of meerdere dagen en geniet op eigen tempo van de geweldige bezienswaardigheden die de Gouden Stad te bieden heeft.

Wil je toch liever een fietstocht door Praag met een Nederlandstalige of Engelstalige gids erbij? Dan adviseren wij jou om de fietstour in Praag met Nederlandse gids te boeken!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fiets huren Praag

Geen gerelateerde blogs