E-scooter tour Praag

Op een unieke wijze kennismaken met de stad Praag? De fat tire scooter is een geheel nieuwe manier van de tours. Op kleine, maar snelle elektrische scooter met dikke banden race je door de stad en ga je langs de meest fantastische bezienswaardigheden. Maak onder andere kennis met het Praagse kasteel, de Karelsbrug, de Oude Stadsplein en de John Lennon wall.

 

De fat tire scooter is de beste vervanger van de Segway, aangezien de Segways niet meer zijn toegestaan in het centrum van Praag!


Specialiteiten:

✓ Nieuw

✓ Uniek

✓ Minimale leeftijd 15+

✓ Max. 15 personen op dezelfde tijdstip

✓ Ideaal voor groepsuitjes!

 

Duur van de activiteit:

Ca. 1 of 2 uur

 

Minimaal aantal personen:

1 persoon

E-scooter tour Praag

Een geweldige unieke manier om Praag te leren kennen. De E-scooter is een nieuwe populaire manier om deze betoverende stad de bezichtigen. Op kleine en snelle scooters ga je naar de mooiste plekjes van de stad en kijk je uit over de rode daken van de prachtige gebouwen.

 

De fat tire scooter tour is beschikbaar in verschillende varianten. Het is mogelijk om de tour in de middag en in de avond te doen. Daarnaast is het mogelijk om de tour privé te boeken.

 

De fat tire scooter tour neemt je mee naar onder andere het Praagse kasteel, de Oude Stadsplein, de Karelsbrug, de John Lennon wall, het Dancing House en de Oude Joodse wijk. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:E-scooter tour Praag