E-scooter tour Praag

Op een unieke wijze kennismaken met de stad Praag? De e-scooters zijn een geheel nieuwe manier van de tours. Op kleine, maar snelle elektrische scooters (verschillende typen) race je door de stad en ga je langs de meest fantastische bezienswaardigheden. Maak onder andere kennis met het Praagse kasteel, de Karelsbrug, de Oude Stadsplein en de John Lennon wall.

De e-scooters zijn de beste vervanger van de Segway, aangezien de Segways niet meer zijn toegestaan in het centrum van Praag!


Specialiteiten:

Let op: prijs privé tour is gebaseerd op 6 of meer personen (minder personen op aanvraag)

✓ Uniek

✓ Minimale leeftijd 15+

✓ Max. 18 personen op dezelfde tijdstip

✓ Ideaal voor groepsuitjes!

 

Duur van de activiteit:

Ca. 1 - 3 uur

 

Starttijden:

1,5 of 2 uur tour: 12:00u, 14:00u of 18:30u

3 uur tour: 10:00u

Privé (toeslag): starttijd mag je zelf kiezen.

 

Minimaal aantal personen:

1 persoon

*Houdt rekening met standaard eenmalig €20,- reserveringskosten per groep

E-scooter tour Praag

Een geweldige unieke manier om Praag te leren kennen. De E-scooter is een nieuwe populaire manier om deze betoverende stad de bezichtigen. Op kleine en snelle scooters ga je naar de mooiste plekjes van de stad en kijk je uit over de rode daken van de prachtige gebouwen.

 

Dee-scooter tour is beschikbaar in drie verschillende varianten. Het is mogelijk om de tour in de ochtend, middag en in de avond te doen. We bieden 1,5 uur; 2 uur of 3 uur aan.

 

De e-scooter tour neemt je mee naar onder andere het Praagse kasteel, de Oude Stadsplein, de Karelsbrug, de John Lennon wall, het Dancing House en de Oude Joodse wijk. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:E-scooter tour Praag