Deluxe Activiteitenpakket Vrouwen Praag

Het deluxe (vrijgezellenfeest) activiteiten pakket voor vrouwen in Praag. Dit pakket heeft alles wat jouw vrijgezellenfeest of vriendinnenweekend nodig heeft. Een paaldans workshop, een heerlijk diner met een wijntje, een cocktail workshop en uiteraard niet te vergeten een spetterende striptease van een heer!

Specialiteiten:

✓ 60 minuten paaldans workshop

✓ Bartender workshop

✓ Diner inclusief een wijntje

✓ Spetterende striptease van een knappe man

✓ Alles in één pakket!

 

Duur van de activiteit:

Ca. 3 uur

 

Minimaal aantal personen:

6 personen

Deluxe activiteiten pakket vrouwen vrijgezellenfeest Praag

Vier jij een vrijgezellenfeest of vriendinnenweekend en ben je op zoek naar een unieke invulling van jouw dag in Praag? Dit deluxe pakket zal ervoor zorgen dat jullie 3 uur lang niet verveeld zullen zijn. Dat kunnen wij garanderen!

 

Het programma start met een welkomstdrankje gevolgd door een 60 minuten durende workshop paaldansen, gegeven door een professional. Na de les wordt de 'vrijgezel' of een de groep verrast met een stripshow van een hete hunk. Na de stripshow gaan jullie verder naar het restaurant, waar het diner zal plaatsvinden. Hier genieten jullie van een heerlijke steak inclusief bijgerecht of salade en uiteraard een heerlijk glaasje wijn.

 

Tot slot mogen jullie de kunst leren van het cocktail maken. Dit gaan jullie doen met een professionele bartender. Jullie gaan leren drie cocktails te maken en nadien mogen jullie uiteraard de cocktail ook zelf testen en opdrinken.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Deluxe Activiteitenpakket Vrouwen Praag