Cadillac limousine Praag - max. 6 personen

De Cadillac limousine is ideaal voor kleine groepen tot een max. van 6 personen. Het is een betaalbare limousine en toch krijg je het gevoel dat je een VIP bent. De Cadillac limo is uitermate geschikt voor een vriendenweekend of vrijgezellenfeest, maar ook voor een klein bedrijfsuitje perfect als start van een onvergetelijk weekend!

Specialiteiten:

✓ Exclusief & luxe

✓ Max. 6 personen

✓ Begin het weekend goed vanaf de luchthaven!

✓ Optioneel: stripshow

✓ Incl. 1 fles Champagne (Sekt) of 1 bier per persoon

 

Duur van de activiteit:

Ca. 45 - 60 minuten

Indien airport transfer: de limousine wordt voor ca. 1 uur gereserveerd. Echter de daadwerkelijke tijd in de limousine kan een stuk minder zijn, aangezien dit afhankelijk is van de afstand naar de doorgegeven locatie.

 

Minimaal aantal personen:

2 personen

Cadillac limousine huren

De Cadillac DeVille stretch is 8,5 meter lange limousine. De VIP-luxe limousine is geschikt voor maximaal 6 personen. Er zijn 3 bars, een tv, een multimedia audiosysteem, een chauffeurs intercom, een onafhankelijke verwarming en airconditioning, leeslampen en sfeerverlichting in de lounge gescheiden door het bureau van de bestuurder

Standaard is er 1 fles Champagne (Sekt) of 1 bier per persoon inbegrepen. Mocht dit niet genoeg zijn, kan je op voorhand extra drank reserveren via TsjechieXperience. Mocht je het nog niet direct weten, kan ter plaatse ook nog drank worden gekocht. Uiteraard dient de betaling dan ter plaatse voldaan te worden.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cadillac limousine Praag - max. 6 personen

Geen gerelateerde blogs

Ook interessant voor u