Bijlwerpen Praag (Axe throwing Prague)

Wil je een evenement organiseren dat niemand snel zal vergeten?

Bijlwerpen is de nieuwste trend die wereldwijd aan populariteit wint. De schoonheid van bijlwerpen ligt in de eenvoud van het leren, terwijl het uitdagend genoeg is om urenlang te vermaken.

Wij werken samen met partners zowel in het centrum van Praag als aan de rand van Praag. Aan de rand van Praag kan deze activiteit ook worden gecombineerd met bijvoorbeeld paintball, human table football, voetdarts of bier olympics. We kiezen de locatie dus zo dat het hele pakket voordelig voor je uitvalt.


Specificaties van de activiteit:

  • Duur van de activiteit: 60-90 minuten 
  • Minimaal aantal deelnemers: 5
  • De prijs is indicatief en gebaseerd op minimaal 8 deelnemers in de groep.


Wat is inbegrepen:

  • Uitrusting: Bijlen, werpmessen en werpsterren...
  • Eigen privé doelwit of twee voor je team
  • Organisator die zorgt voor het verloop van het evenement

De prijs is exclusief reserveringskosten en transfer naar de activiteit.

Bijlwerpen Praag

Bijlwerpen is niet alleen een geweldige manier om stress te verminderen, maar ook de perfecte activiteit voor teambuilding. Competitief bijlwerpen is de ideale manier om te ontdekken wie gefocust en kalm blijft onder druk. Het dient ook als een geweldige manier om teamleden te integreren, waardoor teams beter kunnen samenwerken door de sterke en zwakke punten van individuen te ontdekken.

Elke reservering krijgt een toegewezen instructeur die je de juiste werptechniek laat zien, uitlegt en helpt verbeteren, waardoor je team een geweldige ervaring beleeft. 

Reserveer nu en beleef een unieke en onvergetelijke ervaring. Perfect voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en groepen die op zoek zijn naar avontuur.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bijlwerpen Praag (Axe throwing Prague)