Bierproeverij - biertour Praag

De bierproeverij Praag is een must onder de activiteiten van vele groepsreizen in Praag. Vrijgezellenfeesten, vriendenweekend en ook bedrijfsuitjes boeken graag deze geweldige uitgebreide biertour. Heerlijke Tsjechische bieren proeven tijdens de bierproeverij in kwaliteit bierhuizen. Daarnaast breng je een bezoek aan de enige echte biermuseum in Praag. Samengevat dé beste biertour van Praag!

Specialiteiten:

✓ Nederlandse gids

✓ Bierproeverij incl. biermuseum

✓ Max. 7 bier per persoon!

✓ Bier bottelen met eigen label als souvenir

✓ Meest verkocht!

 

Duur van de activiteit:

Start om 16.00 uur (duur ca. 3,5 uur)

 

Minimaal aantal personen:

2 personen

Uitgebreide biertour incl. bierproeverij en biermuseum

Deze biertour in Praag is niet alleen dé beste, maar ook nog eens de lekkerste. Jullie gaan maar liefst drie kwaliteit bierhuizen bezoeken waar verschillende biertjes van de tap worden geschonken. Je zal kennismaken met de prachtige biercultuur van de Tsjechen. Er zal een bezoekje gebracht worden aan de zeer populaire biermuseum in Praag. Hier maken jullie kennis met de geschiedenis van de uitzonderlijk lekker Tsjechische bieren en uiteraard gaan jullie deze hier ook proeven tijdens een bierproeverij. Naast het drinken van bier, worden er ook Tsjechische biergerechtjes geserveerd.

 

Als kers op de taart gaan jullie bier bottelen met een eigen ontworpen label. Deze mogen jullie meenemen naar huis. Naast het bierproeven wordt er een wandeling gemaakt door de Oude Stad en doe je kennis op van het betoverende Praag.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bierproeverij - biertour Praag