Scooter tour Praag

ONTDEK DE SCHOONHEID VAN PRAAG OP EEN LEUKE REIS OP SCROOSER!

SCROOSER  is uniek in zijn soort, pure perfectie. Het eenvoudige ontwerp heeft maar één doel: een spectaculaire rijervaring.

De rondleidingen door Praag bestrijken de beroemdste plaatsen, zoals de Karelsbrug, de Praagse Burcht, de oude stad met de astronomische klok. Maar ook typische lokale plaatsen, parken en verborgen uitzichtpunten. 


Er zijn veel stops met veel fotomomenten. Je volgt je ervaren lokale gids die je wijst op beroemde bezienswaardigheden en een kort commentaar geeft met interessante feiten. Ontdek samen met ons de schoonheid van de stad op een leuke manier :)

Specialiteiten:

✓ Meerdere scroosers beschikbaar

✓ Iedereen rijdt zijn eigen scrooser

✓ 2 soorten tours te boeken

 

Duur van de activiteit:

Ca. 2 uur

Starttijden:

10:00, 13:00, 16:00

 

groepsgrootte aantal personen:

minimaal 8 en maximaal 20 personen

*Houdt rekening met standaard eenmalig €20,- reserveringskosten per groep

Er zijn 2 soorten tours te boeken:

Grote rondleiding door de stad ( ca. 120 min.) 
Ben je op je eerste dag in Praag en moet je je oriënteren? Dan is deze reis perfect voor jou! In twee uur laten we je de beroemde bezienswaardigheden van Praag zien. 

Kasteel Tour met uitzichtspunten  (ca. 90 min.)
Avontuur voor liefhebbers van adembenemende uitzichten! Beste uitzichten van Praag, waterkant, lokale parken en de beste fotomomenten! Bekijk Praag vanuit een ander perspectief.

Voor tours gebruiken we handgemaakte e-scooters van hoge kwaliteit met een unieke rijervaring en een iconisch breed bandenontwerp. Het is een unieke elektrische scooter ontworpen en vervaardigd in Duitsland.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Scooter tour Praag