Bierbrouwerij tour Praag

De bierbrouwerij tour in Praag. Een overheerlijke biertour in deze prachtige stad in Midden-Europa. Tijdens deze brouwerij tour bezoek je de oudste bierbrouwerij in Praag en nog enkele andere micro bierbrouwerijen. Hierbij krijgen jullie heerlijke Tsjechische speciaal biertjes voorgeschoteld. Er wordt tevens een wandeling gemaakt door de prachtige Oude Stad van Praag. De tour wordt geëindigd met een bierglas als souvenir voor een eeuwige herinnering aan deze fantastische biertour in Praag.


Specialiteiten:

✓ Oudste bierbrouwerij in Praag

✓ Oudste bier van Praag proeven!

✓ Bierglas als souvenir

✓ De beste prijs-kwaliteitsverhouding

✓ 3 bier per persoon. Meer bier? Bekijk dé beste biertour van Praag

 

Duur van de activiteit:

Dagelijks start om 16.00 uur (ca. 3 uur)

 

Minimaal aantal personen:

8 personen

Bierbrouwerij bezoeken in Praag

De bierbrouwerij tour is ideaal voor een mannenweekend, vrijgezellenfeest of voetbaluitje in Praag. Bier is een onderdeel dat niet mag ontbreken tijdens jullie verblijf in Praag. Tsjechië en bier zijn méér dan goede vrienden. Praag wordt niet voor niets de bierhoofdstad van de wereld genoemd en dat heeft natuurlijk zo zijn redenen.

Tijdens de bierbrouwerij gaan jullie de oudste bierbrouwerij in Praag bezoeken. Uiteraard krijgen jullie de eer om het oudste biertje van Praag te proeven! Daarnaast zal er een kijkje genomen worden in nog twee andere brouwerijen waarbij heerlijke speciaal bieren gedronken gaan worden. Je leert tevens alles over het bierbrouwerij proces. Als aandenken ontvangt iedereen een geweldig bierglas als souvenir voor thuis. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bierbrouwerij tour Praag