Bier, Steak diner & Strip

Geniet van een heerlijke bier, steak en strip diner in een bar/restaurant midden in Praag. De locatie van het bier, steak en strip diner wordt bepaald op basis van beschikbaarheid. Er zal altijd een leuke locatie worden gekozen in het centrum van Praag. Na het diner kunnen jullie nog heerlijk blijven vertoeven in het restaurant/de bar. De prijs van €45,- per persoon is gebaseerd op 8 personen.


Specialiteiten:

✓ Heerlijke steak en bijgerecht!

✓ 3 biertjes per persoon

✓ Spetterende striptease

✓ Leuke trendy bar/restaurant in centrum Praag

✓ Alle dagen mogelijk voor 22:00 uur

 

Duur van de activiteit:

Ca. 2 uur

 

Minimaal aantal personen:

8 personen

Bier, Steak & Strip Praag

Het ultieme vrijgezellenfeest diner boek je nu hier met TsjechieXperience. De 'vrijgezel' compleet verrassen met uiteraard een heerlijk diner, maar niet wetende dat er ook een spetterende stripshow gegeven gaat worden door een knappe Tsjechische dame.

Het diner wordt georganiseerd op een leuke locatie in het centrum. TsjechieXperience heeft verschillende samenwerkingen, waardoor de exacte locatie bepaald zal worden na akkoord en de aanbetaling. Mocht je graag alvast de locatie weten, vraag dit dan gerust. Er wordt altijd een heerlijk steak aangeboden in combinatie met drie bier per persoon. De stripshow zal ca. 10 - 15 minuten duren.

Mocht je liever geen stripshow hebben, er is ook de mogelijkheid om een losse bier en steak diner te boeken.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bier, Steak diner & Strip